Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

ridna.ua

Четвер, 8 серпня 2013, 14:34

Сьогодні-завтра у Львові буде сильна спека: можливе самозагорання торфу

Вдень 8 та 9 серпня по м. Львову буде сильна спека 35 - 37°. 8 - 10 серпня на більшій частині міста переважатиме надзвичайна пожежна небезпека (5 клас)

Таку інформацію оприлюднив Львівський регіональний центру з гідрометеорології.

Водночас управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення наголошує, що городяни мусять бути обережними та дотримуватись правил поведінки в лісопосадках та на відкритих місцевостях, щоб не допустити виникнення пожеж в екосистемах.

«Висока температура повітря може призвести до самозагорання лісосмуг та торфовищ. Водночас у теплу пору пожежі можуть бути пов’язані з самовільним спалюванням рослинності та її залишків.

Ми наполегливо просимо та звертаємося до мешканців та гостей міста під час поїздок в лісопаркові зони, не розпалювати багать при перебуванні в рекреаційних зонах. Ми просимо мешканців житлових масивів Рясне-1 та Рясне-2 бути обережними та без потреби не заходити на територію поблизу торфовищ, та не спалювати там сміття, не кидати недопалки, оскільки можливе самозагорання.

А вже якщо ви виявили ознаки загоряння лісосмуг чи торфовищ негайно повідомляйте за телефоном 101», - закликає начальник управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Львівської міськради Віктор Іваніцький.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.