Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

news.if.ua

Четвер, 8 серпня 2013, 17:54

Прокуратура Львівщини займеться чиновниками управління з питань сім'ї та молоді ОДА

Прокуратура Львівщини розглядатиме питання притягнення до відповідальності винних у фінансових порушеннях представників колишнього управління з питань сім'ї та молоді Львівської ОДА, які протягом 3 років завдали державі збитків на 3,5 млн. грн.  

Про це йдеться у відповіді Львівської ОДА на інформаційний запит Варіантів.

У запиті йдеться про те, що Держфінінспекція у Львівській області вимагає забезпечити відшкодування збитків, які були виявлені в діяльності управління з питань сім’ї та молоді ОДА за період з 1 червня 2010 року до 31 грудня 2012 року і вже скеровано претензії юридичним і фізичним особам щодо повернення коштів.

Однак, згідно з відповіддю на запит, станом на 17.06.2013  вимоги, які містяться в претензіях  не  задоволено.

"З метою відшкодування збитків, завданих державі 17.06.2013  головою ліквідаційної комісії управління з питань сім’ї та молоді скеровано  відповідні матеріали в прокуратуру Львівської області для пред'явлення позову  в інтересах держави", - йдеться у відповіді на запит.

Нагадаємо, навесні 2013 року Держфінспекція у Львівській області перевірила діяльність ліквідованого сьогодні управління з питань сім'ї та молоді Львівської ОДА  і виявила порушень за період з 1 червня 2010 року по 31 грудня 2012 року на суму 3 млн. 589 тис. грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.