Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

ВРУ

pivchelo.spb.ru

П'ятниця, 18 травня 2012, 17:20

Парламент планує заборонити рекламу пива

Верховна Рада України прийняла в першому читанні за основу законопроект № 9099, що забороняє рекламу пива.

«За» відповідний законопроект про внесення змін до статті 22 закону України «Про рекламу» (щодо реклами алкогольних напоїв та пива) проголосував 261 народний депутат з мінімально необхідних 226.

Цим законопроектом планується заборонити рекламу пива і напоїв, що виготовляються на його основі, знаків для товарів і послуг, під якими випускається пиво та напої, що виготовляються на його основі.

Крім того, на одну годину (з 6:00 до 24:00) пропонується продовжити заборону реклами алкогольних напоїв на радіо і телебаченні.

Також, пропонується заборонити спонсорування теле-, радіопередач, театрально-концертних, спортивних та інших заходів з використанням знаків для товарів і послуг, інших об'єктів права інтелектуальної власності, під якими випускаються алкогольні напої.

Дозволяється спонсорування концертних та спортивних заходів з використанням знаків для товарів і послуг, під якими випускається пиво та/або напої, що виготовляються на його основі.

Джерело: РБК-Україна

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.