Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

pivdennij.com

П'ятниця, 9 серпня 2013, 12:15

«Південний» проведе «Кулінарний вікенд»

Ярмарка посуду, техніки та обладнання, необхідного для якісного та легкого приготування їжі, проходитиме 17 серпня у Львові на території ТВК «Південний» (вул. Щирецька, 36) у рамках проекту «Кулінарний вікенд».

Про це повідомляє прес-центр ТВК "Південний".

За словами організаторів, у рамках «Кулінарного вікенду» відвідувачів «Південного» чекають не лише презентації як елітного, так і повсякденного якісного посуду та товарів для кухні, але й різноманітні кулінарні майстер-класи, цікаві конкурси та подарунки. Окрім цього, у рамках «Кулінарного вікенду» запланована і цікава розважальна програма від шоу-балету «Грація».

Не обійдеться і без дегустацій. Зокрема, учасники «Кулінарного ярмарку» обіцяють здивувати відвідувачів цікавими способами приготування їжі, як-от смаження м’яса без додавання жиру чи варенням овочів без води.

Ресторан азербайджанської кухні «Баку» запропонує пообідати приготованим на вертелі баранчиком, а ресторан «Диканька» представить вареники на будь-який смак.  

Триватиме «Кулінарний вікенд» у суботу, 17 серпня, з 10 до 18 години.

Партнери проекту – гіпермаркет електроніки «ШОК», «Цептер Інтернаціональ», «Бріта», магазини посуду «Корона» та «Білик».

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.