Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Охорона здоров'я

1.bp.blogspot.com

П'ятниця, 18 травня 2012, 17:30

Понад 16 т пестицидів вивезли зі Львівщини

Сьогодні, 18 травня, із Золочівського району Львівської області вивезено 16,3 т пестицидів. Про це повідомляє прес-служба Державної екологічної інспекції у Львівській області.

Це остання партія небезпечних отрутохімікатів, які були заплановані до вивезення у 2012 році.

На початок 2012 року на Львівщині зберігалося 266,32 т пестицидів та 73,2 т тари від них. У 2012р. за кошти держбюджету з Львівської області відповідно до уточнених даних вивезено майже 340 т пестицидів і тари від них. Зокрема, з квітня цього року пестициди вивезено зі Львова, Пустомитівського, Кам'янка-Бузького, Бродівського, Перемишлянського та Золочівського районів.

У 2011 році з області вивезено 402,043 т пестицидів і тари від них за кошти державного фонду охорони навколишнього природного середовища.

Державна екологічна інспекція у Львівській області впродовж всього періоду очищення Львівщини від непридатних до використання небезпечних отрутохімікатів приймала участь у роботі комісій з приймання робіт із забезпечення екологічно безпечного збирання, перевезення, зберігання, оброблення та знешкодження непридатних пестицидів і тари від них.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.