Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

volynnews.com

П'ятниця, 9 серпня 2013, 13:27

Шемчук заборонив в’їздити до лісів в період підвищеної пожежонебезпеки

Голова Львівської ОДА Віктор Шемчук підписав розпорядження про тимчасову заборону в’їзду на території лісових масивів області транспортних засобів в період підвищеної пожежної небезпеки протягом 2013 року.

Про це повідомив на прес-конференції заступник начальника Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства Ярослав Целень, передає кореспондент Варіантів.

«Згідно цього розпорядження в’їзд неспеціального транспорту з метою відпочинку та екскурсій в цей період лісова охорана та міліція має повністю заборонити. В цьому випадку їхати до лісових масивів дозволено лише службовому та технологічним машинам», − розповів Целень.

Також для жителів області в пожежонебезпечний період передбачено спеціальні місця для літнього відпочинку.

«В цьому році ми облаштували спеціальні місця відпочинку, які в основному розташовані на узбіччі доріг. Там є все необхідне, щоб засмажити шашлик, розвести багаття, та залишити сміття. Таким чином це зменшує імовірність виникнення нових пожеж у лісах через людський фактор»,− додав заступник обласного управління лісового та мисливського господарства.

Нагадаємо, через високу температуру пожежонебезпеку п’ятого рівня оголосили у Жовківському, Яворівському районах та у Львові.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.