Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

ntktv.ua

П'ятниця, 9 серпня 2013, 15:05

На Львівщині через незаконне видобування тисячі кубометрів піщано-гравійної суміші відкрито кримінальне провадження

В ніч проти 9 серпня, прокуратурою Львівської області спільно з Державними екологічними інспекторами проведено перевірку законності видобування піщано-гравійної суміші на території Самбірського району.

За її наслідками викрито групу осіб, якими незаконно організовано кар’єр в межах прибережно-захисної смуги р. Дністер, з якого за допомогою важкої будівельної техніки здійснювався забір піщано-гравійної сировини, повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області.

Встановлено, останніми незаконно добуто понад тисячу кубічних метрів речовини, чим завдано збитків державі на суму майже 230 тис. грн.

На даний час чотирьох учасників вказаної групи затримано, а вантажну техніку доправлено на штраф-майданчик.

За вказаними матеріалами прокуратурою Львівської області розпочато досудове розслідування за ч.2 ст.240 КК України - незаконне видобування корисних копалин загальнодержавного значення.

Слід зазначити, що правоохоронними органами буде вжито заходів щодо відшкодування завданих державі збитків, в тому числі реалізації техніки, яка використовувалась у згаданому кар’єрі.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.