Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

Понеділок, 12 серпня 2013, 13:25

Козловський не має документів на ведення робіт на площі Ринок, 16 (ВІДЕО)

Григорій Козловський провів роботи у підвалі на площі Ринок, 16 маючи лише дозвільні документи на роботи на вул. Староєврейській, 9, але пообіцяв отримати документи, щоб підвали не дісталися екс-депутату Володимиру Креховецькому.

Про це на прес-конференції повідомив бізнесмен Григорій Козловський.

Як розповів власник ресторану-пивоварні на Староєврейській,9 Григорій Козловський, з підвалу на площі Ринок, 16 смерділо та в ньому було багато сміття, тому Козловський без дозволів почистив підвальні приміщення.

Проте Козловський заявив, що візьме цей підвал в оренду, щоб той не дістався Володимиру Креховецькому.

Козловський стверджує, що ініціатором конфлікту став Креховецький, який хотів викупити будинок на площі Ринок, 16 і зробити пасаж між Староєврейською та площею Ринок. Однак останній не зміг викупити всіх квартир у будинку. Креховецькому належать 5 квартир з 13-и у будинку №16 на площі Ринок.  

Згодом, за словами, бізнесмена, Креховецький запропонував викупити Козловському за 100 тис. доларів США магазин та підвали, які не є власністю першого.

Нагадаємо, 6 серпня, мешканці будинку розповіли, що будівельники, які збудували літній майданчик у дворі, роздовбали стіни у підвалі будинку №16, не повідомивши мешканців.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.