Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

newsmarket.com.ua

Понеділок, 12 серпня 2013, 15:12

На Львівщині цьогоріч заплановано встановити 30 сучасних спортмайданчиків

Упродовж останніх років в області діє кілька обласних програм у галузі фізичної культури та спорту, які успішно реалізовуються.

Про це повідомив начальник управління з питань фізичної культури та спорту облдержадміністрації Юрій Майборода під час апаратної наради 12 серпня, передає прес-служба Львівської ОДА.

Так, у 2012 році на Львівщині в рамках обласної цільової програми «Спортивний майданчик» (на 2011-2016 роки) урочисто відкрито 12 сучасних багатофункціональних спортивних майданчиків.

«У 2013 році за цією програмою заплановано облаштувати 30 майданчиків з тренажерним обладнанням у всіх районах області», – сказав Ю.Майборода.

Нагадаємо, що на виконання соціальних ініціатив Президента України щодо залучення дітей до занять фізичною культурою і спортом здійснюється популяризація здорового способу життя та облаштування спортивних майданчиків.

Також щороку управлінням з питань фізичної культури та спорту проводиться понад 300 обласних спортивно-масових заходів, пріоритетними серед яких є юнацькі спортивні ігри Львівської області, спортивні ігри молоді Львівської області, спортивні Ігри Львівщини серед команд міст та районів області та обласні Ігри ветеранів спорту.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.