Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

galleryua.com

Понеділок, 12 серпня 2013, 15:54

У парку «Знесіння» буде куточок живої природи

У Регіональному ландшафтному парку «Знесіння» у Львові триває облаштування куточку живої природи, де вже живуть понад 10 видів тварин і птахів.

Про це Варіанти проінформувала прес-служба Львівської міськради.

За словами директора парку Руслана Гречаника, куточок живої природи вже частково облаштований.

«Подивитися на фазанів, куріпок, сов, тхорів, шиншил, кіз, коней, оленів та собак зможе кожен відвідувач парку безкоштовно. В планах проводити оздоровчі процедури з кіньми - дуже популярний і дієвий вид терапії. Також кожен охочий зможе проїхатись на підводі, а зимою планують катати відвідувачів на запряжених кіньми санчатах», - розповів Руслан Гречаник.

Рішення про створення куточку живої природи прийняла Львівська міська рада 18 липня цього року. Ініціювало створення міні-зоопарку ТзОВ «Ореста», якому надали в оренду на 5 років площу в 1700 кв. м без права капітального будівництва та оформлення землекористування.

Як зазначив голова природозахисної організації «Боривір» Михайло Діжак, ідея створення кутка живої природи була вже давно, але через брак коштів та відсутність дозволу на будівництво розпочати роботи з облаштування вдалося лише зараз.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.