Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Надзвичайні ситуації

Павло Василенко

Вівторок, 13 серпня 2013, 14:27

На Львівщині вщент згоріла школа (ФОТО)

Сьогодні зранку у Турківському районі згоріла школа. Хоч до гасіння пожежі залучили вогнеборців з 5-и населених пунктів, пожежникам не вдалося врятувати будівлю.

Про це Варіантам повідомив речник головного управління ДСНС у Львівській області Павло Василенко.

На момент прибуття пожежно-рятувальних підрозділів дерев"яна будівля була повністю охоплена вогнем, відбувалось обрушення конструктивних елементів перекриття, покрівлі та стін.

До гаіння пожежі залучались підрозділи ДСНС з міст Турка, Старий Самбір, Самбір, Борислав, смт. Бориня. За висновками фахівців дослідно-випробувальної лабораторії ГУ ДСНС у Львівській області, осередок займання розташовувся на другому поверсі будівлі, де розташовувались кабінет директора, комп"ютерний клас та приміщення вчительської. Сума завданих збитків та причина пожежі - встановлюються.

Для забезпечення безперебійного водопостачання використовувались плаваючі мотопомпи, які встановлювались на штучностворених загатах на гірських потічках.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.