Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

vkurse.ua

Середа, 14 серпня 2013, 16:59

На Львівщині більшість підрозділів ДП «Укрспирт» порушують природоохоронне законодавство

9 із 11 підрозділів держпідприємства «Укрспирт» працюють без дозвільних документів на викиди в атмосферне повітря та на спеціальне водокористування. У більшості підприємств спиртової та лікеро-горілчаної промисловості відсутні дозволи на розміщення відходів.

Про це повідомляє прес-служба Львівської ОДА.

Зокрема, Сторонибабське МПД (с.Сторонибаби, Буський район) і Великолюбінське МПД (смт.Великий Любінь, Городоцький район) ведуть свою діяльність без дозволу на викиди в атмосферне повітря та паспорту відходів підприємства;

Струтинське МПД (с.Струтин, Золочівський район) і Гніздичівське МПД (смт.Гніздичів, Жидачівський район) - без дозволів на спеціальне водокористування, викиди в атмосферне повітря, паспорту відходів підприємства та реєстрової картки.

Воютицьке МПД (с.Воютичі, Самбірський район) та Борокське МПД (с.Борок, Сокальський район) здійснюють діяльність без дозволів на спеціальне водокористування, викидів у атмосферне повітря, паспорту відходів підприємства та реєстрової картки.

Без дозволів на спеціальне водокористування, паспортів відходів підприємства працюють Угерське МПД (с.Угерсько, Стрийський район), Лопатинське МПД (с.Лопатин, Радехівський район). Керівництво Суходільського МПД (с.Суходоли, Бродівський район) не виготовили паспорт відходів підприємства та реєстрової картки.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.