Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Спорт

ukrtime.com

Середа, 14 серпня 2013, 17:20

МФК "Енергія" здобула перемогу в першому матчі в рамках Lviv Open Cup

Сьогодні, у перший день міжнародного футзального турніру Lviv Open Cup, Львівська "Енергія" здобула перемогу над "Нікарсом" з Латвії.

Про це повідомила прес-служба МФК "Енергія".

Матч пройшов за незначної переваги «зелено-білих». Перший тайм завершився з рахунком 2:1 на користь «Енергії». На 12-й хвилині Рамада скористався нерозторопністю «енергетиків» у власному штрафному – 0:1. Господарі відразу збільшили швидкість і кинулися відігруватися. Зробити це їм вдалося на 14-й хвилині завдяки точному удару Овсяннікова. На цей час в «Нікарса» було уже п’ять фолів. Латвійці вирішили перейти на гру уп’ятьох. Але від фолів їх це не вберегло. До кінця першого тайму «зелено-білі» тричі пробивали дабл-пенальті. Струк та Легчанов схибили, а Рогачов своєї нагодою скористався – 2:1.

Довгий час у другому таймі голів не було. «Енергетики» мали чимало нагод для того, аби збільшити перевагу, але на завершальній стадії їм не таланило. За 5 хвилин до кінця латвійці пішли в атаку із п’ятим польовим. На 38–й хвилині Ікстенс із порушенням правил зірвав небезпечну атаку господарів, за це він отримав другу жовту картку. Чисельну перевагу вдалося реалізувати завдяки точному удару Павленка на 39-й хвилині.

Варто відзначити, що гравці «Нікарса» постійно висловлювали невдоволеність рішеннями арбітрів. В одному із епізодів капітан прибалтійської команди Ляшенко, перебуваючи на лаві запасних, почав жбурляти в суддю рушником. За це він також отримав другу жовту картку. Згодом Аванесов відквитав один гол – помилився Пітуля, який до того відстояв дуже здорово. А за 5 секунд до фінальної сирени був вилучений Рамада. Десятиметровий чітко реалізував Рогачов – 4:2.

Автор: Віктор Маленчак.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.