Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

blitz.if.ua

Четвер, 15 серпня 2013, 14:21

Триває другий день міжнародного футзального турніру LVIV OPEN CUP-2013

14 серпня 2013 року розпочалось міжнародне свято футзалу — турнір LVIV OPEN CUP-2013, який підтверджує статус Львова як міста спортивних традицій європейського рівня.

Про це Варіантам повідомив відділ корпоративних зв'язків ПАТ "Львівобленерго".

Господарями змагань є команда „Енергія”, яка гідно захищає футбольну честь Львівщини  на загальноукраїнській та міжнародній арені. В свою чергу ПАТ „Львівобленерго” підтримує наших чемпіонів.   

У офіційному відкритті турніру взяли участь перший заступник міського голови Львова Олег Синютка, директор з інвестицій ПАТ „Львівобленерго” Руслан Мірзаєв, президент СК „Енергія” Олександр Стефанків.  

Загалом у цьогорічному турнірі візьме участь 8 команд з Польщі, Росії, Казахстану, Латвії та України. „Серед запрошених команд є учасники Кубку УЄФА, чемпіони та віце-чемпіони своїх країн. Географія учасників турніру розширюється”, — наголосив Олександр Стефанків.     

У своєму першому матчі на змаганнях „Енергія” здобула перемогу над чемпіоном Латвії — командою „Нікарс” з рахунком 4:2. „У нас завдання на турнір — перемога в кожному матчі. Тому сподіваємось, що так буде і до кінця, будемо боротися за перше місце”, — зазначив граючий тренер СК „Енергія” Максим Павленко.

Матчі турніру LVIV OPEN CUP-2013 відбуваються щодня з 14 до 17 серпня у львівському палаці спорту „Галичина”. Вхід вільний.

Детальніше з календарем матчів та результатами можна ознайомитись на сайті СК „Енергія”  — www.energia.lviv.ua.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.