Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

Четвер, 15 серпня 2013, 15:40

У Львові відкриють безкоштовну виставку творів сучасних українських художників

Виставка творів сучасних українських художників, присвячена 200-літтю Тараса Шевченка (малярство, графіка, скульптура) відкриється 18 серпня о 15.00 год. Місце проведення – Львівський палац мистецтв, вул. Коперника, 17, виставковий зал, 2 поверх. Вхід вільний.

Про це повідомляє прес-служба Львівської міськради.

Міжнародний інститут освіти, культури та зв’язків з діаспорою Національного університету «Львівська політехніка» запрошує на відкриття виставки творів сучасних українських художників «Українські акценти», присвяченої 200-літтю Тараса Шевченка.

Виставка стане першим заходом у рамках проведення IV Міжнародного Конгресу української діаспори «Світове українство як чинник утвердження держави Україна у міжнародній спільноті «…землякам моїм в Україні і не в Україні…». Учасники – знані в Україні та поза Батьківщиною митці (Борис Буряк, Ігор Гавришкевич, Петро Гулин, Михайло Демцю, Володимир Лобода, Віктор Москалюк, Валерій Нестеренко, Дмитро Парута, Петро Сипняк, Орест Скоп, Василь Федорук, Валерій Шаленко, Василь Ярич, Роман Яців), які формують широкий жанровий та тематично-образний спектр сучасного національного образотворчого мистецтва.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.