Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

zakarpattya.net.ua

Четвер, 15 серпня 2013, 17:03

Цьогоріч відкрили 35 кримінальних проваджень за фактом передачі наркотиків в колонії

Впродовж 2013 року засудженим виправних колоній, розташованих на території міста Львова та області, намагались передати наркотичні засоби. Загалом викрито та припинено 35 таких фактів.

Про це повідомляє ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області.

Як повідомили в Управління боротьби з незаконним обігом наркотиків Головного управління МВС України у Львівській області, за усіма фактами правоохоронці відкрили кримінальні провадження за ознаками статтей 307 та 309 Кримінального кодексу України. Вага вилучених наркотичних засобів, які намагалися передати особам, що відбувають покарання, становить 141,7 грам. 


Інформацію про всі події було внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Серед розпочатих цьогоріч кримінальних проваджень, зокрема, 28 - за ознаками складу злочину, передбаченого статтею 307 КК України, коли у передачах для засуджених, які відбувають покарання в установах виконання покарань чи знаходяться у Львівському слідчому ізоляторі, були виявлені та вилучені наркотичні засоби та психотропні речовини, та 3 - за ознаками складу злочину, передбаченого статтею 309 КК України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).

Як результат, з незаконного обігу наркотиків вилучено понад 141,7 грам наркозасобів, з них 137,17 грам марихуани, 4,2484 грам – бупренорфіну, 0,2365 грам - метадону.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.