Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

Варіанти.net

П'ятниця, 16 серпня 2013, 13:32

Галицька РДА хоче будувати будинок на місці, де мешканці самотужки роблять дитячий майданчик (ФОТО)

Галицька районна адміністрація отримала у 1994-у році дозвіл на будівництво 5-поверхового будинка на вулиці Кримській 27, де був раніше дитячий майданчик, проте цього року мешканці зібрали кошти і вже ведуть роботи по відновленню спортивного комплексу.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів

Галицька РДА отримала документи на будівництво будинку ще у 1994-му році. Проте мешканці запевняють, що з того часу ділянку лише засмічували.

"З 94-го року воно було занедбане. Ми, мешканці в тому також завинили, тому що занедбали. Але ніхто не приділив уваги, ні ЖЕК, ні місто. Сюди звозили сміття", - розповів мешканець вул. Кримської Сергій.

Крім того, мешканці запевнели, що у Львівській міськраді надали дозвіл на розміщення спортивного комплексу за цією адресою.

"Коли ми подавали заяву, були дуже здивовані, що громада хоче будувати будинок за свої кошти", - розповів мешканець Сергій.

Також пан Сергій запевнив, що мешканцям дали дозвільні документи. Натомість чиновник з Львівської міськради повідомив, що немає інформації про такий дозвіл.

 "На скільки мені відомо, в телефонній розмові з представниками управління молоді, сім'ї та спорту, інформації щодо погодження цієї ділянки як дитячого майданчика немає", - повідомив начальник відділу землеустрою Львівської міської ради Коровайник Сергій.

Крім цього, Сергій Коровайник пообіцяв шукати з мешканцями Кримської та прилеглих вулиць компроміс.

Мешканці спільно зібрали близько 30 тисяч доларів та показали проект майданчика. Також мешканці вулиці Кримської обіцяють вже наступного тижня зробити відкриття комплексу, а Галицькій РДА радять використати для своїх потреб недобуд, який роками простоює за 200 метрів від ділянки, навколо якої виникла суперечка.

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.