Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська міськрада

i.obozrevatel.ua

Понеділок, 21 травня 2012, 10:43

Заступники Садового заробляють більше нього

Перший заступник міського голови Львова Олег Синютка задекларував за минулий рік 183 тис. 755 грн. доходів, в той час як міський голова Львова Андрій Садовий отримав за рік 148тис. 580 грн. Та найбільше в 2011 році вдалось заробити заступнику міського голови з гуманітарних питань Василю Косіву, він задекларував 203 тис. 840 грн.

Згідно з декларацією Олег Синютка в місяць отримує в середньому 14-15 тис. грн., Андрій Садовий – понад 12 тис. грн., а Василь Косів – 17 тис. грн.

Серед доходів Олег Синютка задекларував 42 грн. подарунку та 150 грн. відсотків. Його родина заробила торік 35тис. 225 грн.

В свою чергу Василь Косів задекларував навіть 21 грн. 10 коп. за цукерки, які отримав на свято Миколая. Також головний гуманітарій Львова має доходи від наукової та викладацької роботи – 16 тис. грн. Члени його родини за рік заробили більше 66 тис. грн.

Нагадаємо, раніше «Варіанти» склали графіку «Заробітна плата заступників міського голови Львова»

Джерело: "Високий Замок"

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.