Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

mamamiya.com.ua

П'ятниця, 16 серпня 2013, 14:56

На Львівщині у лікарні підробляли довідки, аби діти відпочивали у "Артеці"

Прокуратурою Турківського району виявлено підроблені медичні довідки, на підставі яких діти за державний кошт відпочивали в «Артеку».  

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Львівщини.

Зокрема, під час проведення перевірки дотримання вимог законодавства під час оздоровлення дітей в Турківській КЦРЛ встановлено, що медичною установою видано 7 дітям медичні довідки про їх перебування на диспансерному обліку, що є підставою для скерування на оздоровлення та відпочинок у МДЦ «Артек».

Однак вивчивши медичні картки зазначених дітей, прокурорами виявлено факт підроблення двох карток, у яких відсутні записи про те , що дитина перебуває на такому обліку.

У зв’язку з цим, прокуратурою Турківського району розпочато кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.358 КК України.

Досудове розслідування за вказаним фактом проводиться слідчим відділом Турківського районного відділу міліції за процесуального керівництва прокуратури району. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.