Варіанти,  16 серпня 2013

Варіанти на вікенд

Екскурс найцікавіших подій вихідних у Львові у Варіантах на вікенд.

Варіанти на кіно

Всім, хто хоче ще раз побачити повернення Джима Керрі на великий екран, радимо переглянути продовження супергеройської комедії Пипець 2.

Знайомі з першою частиною фільму знають, що на глядачів очікує порція добротного чорного гумору, коміксних штучок та епічна кількість екшенових драк.

Якщо приправити це все нереально харизматичним, хоч і посивівшим Ейсвентурою вийде вибухове дійство.

У фільмі герої обходяться без ніяких суперсил, спайдерменів і подібних марвелевських штучок. Класні костюми, і безліч кумедних ситуацій ось на що варто розраховувати фанатам таких божевільних комедій.

Візантія

Логічно, що відголоски сутінкової маячні не варто шукати у творчості режисера Ніла Джордана, який свого часу зняв Інтерв'ю з вампіром.

В сюжеті основну увагу акцентують більше на взаємостосунки чи психологічні переживання героїв фільму, ніж на всякі суперштучки та переваги вампірського життя. Одним словом, добра драма з продуманою ідеєю, та ще й підсолоджена комплексами підлітків ХХІ століття про вічне життя.



Насамкінець, всім любителям гостросюжетних та безфантазійних фільмів з продуманим діалогами, цікавим сценарієм, і хорошою життєвою історією, обов’язково до перегляду кінокартина Параноя.

Фільм про звичайного хлопця, що прагнув багатства, красивого життя, і за іронією долі – отримує все чого хоче. Як це зазвичай буває у фільмах, у всього своя ціна. Тому як складеться доля найвідомішого промислового шпигуна дивіться вже цих вихідних у кінотеатрах.

Окрім того, у якому ще фільмі можна подивитися на бритоголового Індіану Джонса у виконанні Гаррісона Форда.



Музичні варіанти

Не на вихідних, однак всеодно радимо послухати у понеділок о 19:00 – Концерт пам'яті Ігора Білозіра «Слід на землі» у театр імені Марії Заньковецької, вул. Лесі Українки.

Пісні Ігора Білозіра виконуватимуть та говоритимуть про його музику ВІА Ватра, Ватрвоі, Ніна та Антоніна Матвієнко, М. Шуневич, Оксана Білозір, 19-й клас, О. Гриб, О. Ярема, М. Гев, Ф. Стригун, Б. Стельмах, П. Запотічній та інші.

Для любителів аристократичної органної музики 16-18 серпня о 15:00 – Концерти органної музики в Музеї історії релігії. пл. Музейна 1. В концертах звучить автентичний бароковий орган кінця XVII століття роботи німецького майстра Людвіга Фогеля. Це єдиний такого типу інструмент в концертній практиці в Україні.

Також запрошуємо на серпневі концерти у арт-кав’ярні «Квартира 35» на. вул. Вірменська, 35. «Дзиґа», 2-й поверх. Саме там 17 серпня (субота) о 20:00 – VocalNight, 18 серпня (неділя) о 20:00 – АндрійАрнаутов Проект. Вхід вільний.

Мистецькі варіанти

В Суботу, 17 серпня, 16:00 радимо відвідати  персональну виставку Корнелії Кульбовської – Тілесність. Малярство. Корнелія. В Музеї Ідей, вул. Валова 18а.

Любителям фотомистецтва радимо відвідати 17-18 серпня Фото-сушку від СК "Гілель" у парку ім. І.Франка (перед університетом ім. І. Франка).

"Сушка" – формат виставки, що об'єднує аматорів і професіоналів, ломографів і прихильників традиційної зйомки.

Це подія, на якій ви зможете безкоштовно представити свої роботи, знайти фотографа, художника або модель для своїх проектів або просто знайти нових знайомих.

Фестивальні варіанти

16-18 серпня в с. Родатичі, біля Львова відбудеться фестиваль Захід 2013. Кожного року на фестиваль ЗАХІД приїжджають великі компанії, адже з друзями відпочивати краще та веселіше. Загалом – більше 50 гуртів на 3 сценах. Також: література, кіно, театр, майстер-класи.

Також в рамках V міжнародного фестивалю клезмерської музики LvivKlezFest 2013, у Львові 17-18 серпня пройде Єврейський квест по єврейським місцям міста. Початок біля Оперного Театру.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.