Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

ua.comments.ua

Понеділок, 19 серпня 2013, 13:40

Українські діаспоряни попереджають львів'ян про ймовірні затори завтра

Учасники Світового конгресу Українців попросили вибачення у львів'ян через те, що в місті завтра, 20 серпня, буде утруднений рух транспорту у зв'язку із пішою ходою учасників конгресу.  

Про це сьогодні, 19 серпня, на перс-конференції повідомила Почесний Консул Канади у Львові Оксана Винницька, інформує кореспондент Варіантів.

"Ми хочемо вибачитися перед львів'янами, бо перекриватимемо вулиці. Відтак можуть виникнути корки", – повідомила Винницька.

Організатори конгресу зазначили, що піша колона завтра, 20 серпня, вирушить від головного корпусу НУ "Львівська політехніка" до пам'ятника Тарасу Шевченку в центрі міста. Тоді ж – 20 серпня, о 16.00 біля університету відбудеться урочисте відкриття конгресу.

А о 18.00 пройде урочисте відкриття у Львівській опері.

Нагадаємо, завтра, 20 серпня, у Львові розпочнеться ювійлейний, Х Світовий конгрес Українців. Участь у ньому, зокрема, візьме лідер партії УДАР Віталій Кличко.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.