Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

novyny.lviv.ua

Понеділок, 19 серпня 2013, 14:32

До 17-ти львівських будинків не подаватиметься вода через ремонтні роботи

У зв’язку з підготовкою до нового опалювального сезону, на об’єктах теплопостачання проводяться планові ремонтні роботи. Через це 17 будинків Львова не матимуть доступу до гарячої води.

Про це повідомляє прес-служба Львівської міськради.

Через планові ремонтні роботи на джерелах теплопостачання, зокрема заміна теплових мереж, гаряча вода не подається до 17 будинків:

  • вул. Бойчука, 8, 10; Боткіна, 73; Граб'янки, 5, 7, 9, 13; Молдавська, 43 - ремонт ТМ по вул. В.Великого від ТК-525 до ТК-525/2. Роботи буде завершено до 20 серпня цього року;

  • вул. Г. Мазепи, 15, 17, 19, 21, 23 - ремонт ТМ по вул. Хвильового від ТК-16/6 до ТК-16/6А. Роботи буде завершено до 23 серпня цього року.

Також гаряча вода не подається до будинків по вул. М. Печери,5,7,9,11. Виконавець робіт ЛКП «Балатон-504».

36 споживачів не отримують гарячу воду через заборгованість за послуги з теплопостачання.

Гаряча вода подається до 1070 споживачів ЛМКП «Львівтеплоенерго».

«Зараз «Львівтеплоенерго» готує до зимового періоду усі джерела теплопостачання. У кожному районі, який ми обслуговуємо, проводяться планові ремонтні роботи. У зв’язку з ремонтними роботами, іноді, на певний час доводиться призупиняти подачу гарячої води до кількох будинків. Сподіваємося на розуміння наших споживачів, адже від цього залежить підготовка до опалювального сезону», - розповів головний інженер ЛМКП «Львівтеплоенерго» Володимир Штейбарт.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.