Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

viche.lutsk.ua

Понеділок, 19 серпня 2013, 15:54

На Яворівщині є перші жертви після відкриття сезону полювання

У чергову частину Яворівського райвідділу міліції 17 серпня о 23.05 годині, всього через декілька годин після відкриття сезону полювання на пернатих, телефоном надійшло повідомлення про нещасний випадок, який трапився в Яворівському районі.

Про це повідомляє ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області.

Так, чергова медсестра Новояворівської міської лікарні повідомила, що до них доставили 34-річного жителя села Лелехівка Яворівського району із діагнозом: вогнепальне поранення середньої третини лівого стегна.

Співробітники слідчо-оперативної групи вже на місці з’ясували обставини події. Виявилось, що 35-річний односельчанин – родич потерпілого – виявив бажання постріляти у пернатих поблизу озер неподалік села.

Як повідомив перший заступник – начальник слідчого відділення Яворівського РВ Моржин Юрій Дмитрович, постріли почула сестра горе-мисливця, господарство якої знаходиться поруч. А згодом, після повернення брата, обурена шумом жінка почала суперечку. На крик дружини вийшов чоловік. Швагро з запитанням «чого ти тут стріляєш?» схопив металевого прута та почав ним погрожувати. Брат дружини спочатку вистрелив у землю, а дріб від другого пострілу поцілив господареві у ногу.

Чоловік наразі перебуває на лікуванні. Стан його задовільний.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.