Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Кримінал

4vlada.com

Вівторок, 20 серпня 2013, 13:03

У Дрогобичі п'яний зять побив тещу

40-річний уродженець Дрогобицького району, одружений чоловік, батько п’ятьох дітей, повернувшись додому на підпитку, завдав тещі численні тілесні ушкодження.

Про це повідомляє ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області.

Прикра подія відбулася у квітні 2013 року. Голова сім’ї повернувся додому на підпитку. Зустрівши на подвір’ї тещу, захмелілий чоловік відразу пригадав жінці усі сімейні негаразди та звинуватив її у своїх бідах. У конфлікт втрутилась дружина, захищаючи свою матір, сімейна сварка переросла у справжній скандальний дебош. Не витримавши конфліктної атмосфери, дружина покинула будинок.

Теща залишилася з дітьми у будинку та заходилася прибирати в кімнатах. Захмелілому зятеві заважала присутність тещі в її власному будинку. На мить, п’яний чоловік уявив себе господарем маєтку і вирішив встановити свої правила, наказавши тещі забиратися з хати.

Жінка відмовилась йти з власного дому, не розуміючи, куди податися. Знахабнілий зять вирішив силою вигнати бідолашну з дому. Відібравши у тещі дитину, зять одною рукою тримав дитинча, а другою бив жінку по голові. Відпочивши трохи, деспот почав знову знущатися з літньої жінки. Бузувір бив жінку кулаком по голові, завдаючи численні удари ногою в ділянку ніг та сідниць.

Не витримавши знущань, жінка звернулася за допомогою до правоохоронців Дрогобицького міського відділу міліції. Співробітники слідчого відділення Дрогобицького міського відділу міліції притягнули зловмисника до кримінальної відповідальності за частиною 1 статті 125 Кримінального кодексу України.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.