Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Мистецтво

Вівторок, 20 серпня 2013, 20:47

У Львові стартувала виставка 50 видатних фотографій National Geographic

20 серпня, у Львівському Палаці мистецтв відкрилася виставка 50 найкращих фотографій за всю 125-річну історію журналу National Geographic.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

Виставка триватиме до 8 вересня, і окрім самих фотографій, відвідувачі мають змогу дізнатися історію створення фото та інформацію про самих фотографів.

За словами заступника головного редактора журналу National Geographic Україна Дмитра Губенка, Львів стане останнім містом,  в якому проведуть схожу виставку.

«До експозиції у Львові, ця виставка вже побувала у Києві та Івано-Франківську, і Кіровограді. У Львові вона скоріш за все остання, через те, що в нас закінчуються термін дії показу фото. Як ви знаєте, в Америці дуже серйозно ставляться до прав інтелектуальної власності», – розповів Губенко.

Водночас заступник головного видання україномовного журналу National Geographic, який розпочав свою діяльність в березні поточного року, висловив сподівання на те, що після нагромадження архівного матеріалу, в Україні проведуть виставку найкращих 50 фотографій за версією українського журналу, де представлять роботи виключно вітчизняних авторів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.