Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

peoples.ru

Вівторок, 20 серпня 2013, 22:13

Привітання від Януковича українська діаспора зустріла криками "Ганьба" (ВІДЕО)

Під час зачитування привітання Віктора Януковича для учасників Х Світового конгресу українців у львівській опері, із залу лунали вигуки "Ганьба" та "Банду геть!".

Про це сьогодні, 20 серпня, інформує кореспондент Варіантів.

Привітання від Януковича зачитував віце-прем'єр-міністр Олександр Вілкул. Спочатку публіка оплесками зустріла його заяву про євроінтеграційні прагнення України.

"Ми можемо мати різні політичні погляди, навіть різні уявлення про ідеальне майбутнє україни. Але в нас є спільне бачення того, яким має бути наступний крок. А наступний крок нашої держави - це підписання угоди про асоціацію з Європейським Союзом", - скзав Вілкул.

Він додав, що реальні кроки до євроінтеграції Україна зробила за останні три роки. За його словами, на фінішну пряму до підписання угоди про асоціацію Україна підходить за керівництва президента Януковича.

Коли ж Вілкул почав зачитувати привітання від Януковича, із залу було чути вигуки: "Не треба нам того привітання",  "Ганьба" та "Банду геть".

Нагадаємо, сьогодні, 20 серпня, у Львові розпочався Х, ювілейний Світовий конгрес українців. 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.