Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

sq.com.ua

Середа, 21 серпня 2013, 13:20

Мешканці вул. Шевченка звинувачують рятувальників у замовчуванні вибуху на підприємстві

15 серпня на території підриємства, що межує з житловим будинком на вулиці Шевченка, 134, стався вибух та пожежа, проте мешканці запевняють, що рятувальники спеціально замовчують інформацію про інцидент.

Про це на прес-конференції повідомив голова ОСББ "Західні ворота" Олександр Михновецький, передає кореспондент Варіантів.

Вибух трапився після 22-ї години, зразу після нього розпочалося займання. Пожежу гасили шість пожежних автомобілів.

ДП «Соренсен і Хаар», на якому пролунав вибух, межує з будинком на вул. Шевченка, 134, в якому проживає близько півтисячі дітей.

Мешканці постійно скаржаться на викиди з підприємства, яке виготовляє паливні брикети. Часто з труби йде чорний дим. За словами мешканців, директор підприємства пояснює це людським фактором.

"Результатом вибуху стало те, що повилітали вікна в мешканців будинку. Незважаючи на те, що на місце події приїхали машини швидкої допомоги та пожежники, жодної інформації про цей вибух та ні в ЗМІ, ні в рятувальників немає. В мешканців є підстави думати, підприємство користуючись широкими з'язками намагається приховати інформацію, аби не додавати аргументів проти закриття підприємства", - зазначив Олександр Михновецький.

Натомість начальник відділу зв’язків зі ЗМІ та роботи з громадськістю ГУ ДСНС України у Львівській області Туровцев Віталій Валерійович заявив, що вони дійсно гасили пожежу, але оскільки підприємство знаходиться на відомчій території, ДНСН не веде розслідування про вибух та пожежу, тому й не оприлюднювало цієї інформації.

Крім цього, сьогодні прокуратура Шевченківського району Львова здійснює розслідування стосовно цього вибуху.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.