Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

konstanta.kiev.ua

Четвер, 22 серпня 2013, 13:41

На львівських вулицях завершують наносити дорожню розмітку

Заплановані роботи щодо нанесення розмітки на вулицях Львова підходять до завершення

Про це повідомляє прес-служба Львівської міськради.  

Нагадаємо, що у всіх шести районах міста були заплановані роботи щодо нанесення розмітки на дорожнє покриття, встановлення знаків та нанесення позначок «школа» біля навчальних закладів.  Здебільшого таку розмітку наносять в тих місцях, де школи виходять на магістральні вулиці з інтенсивним рухом, щоб застерегти водіїв, що неподалік знаходиться школа і треба зменшити швидкість та бути уважнішим.

Повністю виконані роботи у Галицькому та Франківському районах.

У Личаківському районі для закінченнях робіт залишилось встановити деякі знаки та нанести позначення «школа» біля навчальних закладів. Іван Лозинський, голова Личаківської районної адміністрації, зазначив, що на ці роботи було виділено 180 тисяч гривень.

У Шевченківському районі залишилось нанести розмітку на вулиці Шевченка на виїзді з міста та на нещодавно відремонтованій вулиці Варшавській. «Загалом було виділено 450 тисяч гривень», - повідомив голова Шевченківської районної адміністрації Олександр Удовенко.

У Залізничному районі роботи виконані по усіх запланованих вулицях, крім вулиці Городоцької, де роботи проведені частково. Також вночі була нанесена розмітка на вулиці Кульпарківській.

На Сихові заплановані роботи виконані повністю, не проводили роботи тільки на проспекті Червоної Калини. Загалом на Сихівський район було виділено 550 тисяч гривень.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.