halal.org.ua
Аби Львівщина була повністю забезпечена яловичиною від потреби, виробництво м'яса ВРХ слід збільшити на 160%.
Про це сьогодні, 21 серпня, на прес-конференції повідомив заступник директора департаменту агропромислового комплексу Львівської ОДА Андрій Чопик.
Також, за словами Чопика, на 40% потрібно збільшити виробництво свинини.
Натомість м'ясо птиці в регіоні виробляється на 10% більше від потреби.
Чопик зазначив, що 65% продукції агропромислового комплексу на Львівщині виробляють невеликі фермерські або ж домашні господарства.
Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram
Підтримай журналістів ІА Варіанти
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.
Продовжуючи переглядати varianty.lviv.ua, ви підтверджуєте, що ознайомилися з Правилами користування сайтом , і погоджуєтеся з Політикою конфіденційності. Зрозуміло