Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

provce.ck.ua

Четвер, 22 серпня 2013, 14:53

Вулиці Пекарська і Січових Стрільців у вересні відкриють для проїзду

Вже у вересня для проїзду відкриють повністю вул Січових Стрільців та Пекарську. Наразі ремонтні роботи там тривають – влаштовують бетонну основу та розпочинають брукування.

Про це повідомив мер Львова Андрій Садовий, передає прес-служба Львівської міськради.

«Ми до вересня закінчуємо роботи. Буде повністю покладена бруківка. Правда, вони би ще мали трошки відстоятися ці дві вулиці. Тобто, до 1 вересня будуть готові, але технологічно вони ще тиждень часу, може до 10 днів, мають побути закритими. Тому в вересні вони будуть відкриті для проїзду.

В нас в у цьому році дуже багато доріг є в ремонті. Єдина проблема, яка сьогодні є - це непроплати через казначейство. Це вже більше 62 мільйонів гривень, які не фінансуються.

Наприклад, по роботах, які ми фінансуємо за кошти ЄБРР, є співфінансування міста 27,5 мільйонів гривень. 60 днів тих 27,5 млн грн казначейство не пропускає. Це створює великі проблеми, бо ЄБРР мав би робити другий транш, але має бути наше співфінансування.

Нам важливо, щоб ці всі роботи були завершені в терміни. І вони можуть бути завершені в терміни, якщо держава виконає свої зобов’язання і наші міські кошти будуть проплачені», - розповів міський голова Львова Андрій Садовий.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.