Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Правоохоронні органи

прослушка

amazonaws.com

П'ятниця, 23 серпня 2013, 17:23

Мешканка Львівщини відсидить рік за збут прослуховуючих приладів

прослушка

Набув чинності вирок Апеляційного суду Львівської області у кримінальній справі, порушеній СБУ стосовно мешканки Львівщини, яка незаконно реалізовувала спеціальні технічні засоби негласного отримання інформації.

Про це повідомила прес-служба СБУ.

27-річна місцева мешканка придбала через мережу Інтернет тридцять одну одиницю спеціальних технічних пристроїв закамуфльованих під годинники, авторучки, вішаки для одежі, комп'ютерні "миші" та флешки із вмонтованими мініатюрними відеокамерами та мікрофонами. Пакунок зі спеціальною техніку зловмисниця отримала через поштовий канал і вже підшукала покупця, який погодився купити «товар» за 12 500 грн.

Оперативники СБУ затримали жінку «на гарячому» під час збуту спецтехніки.
Слідчими СБ України стосовно зловмисниці було порушено та розслідувано кримінальну справу за ч.1 ст.359 (незаконне придбання та використання спеціальних технічних засобів негласного отримання інформації) Кримінального кодексу України. Вироком суду її визнано винною та призначено покарання у вигляді позбавлення волі строком на один рік з іспитовим терміном один рік.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.