Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

wikimapia.org

Середа, 28 серпня 2013, 13:20

Мешканцям будинку на Варшавській 136, продовжили електропостачання до 2 вересня

Мешканцям новобудови на Варшавській 136, які сьогодні провели зустріч з мером міста Андрієм Садовим та відповідальними особами з “Львівобленерго”, пообіцяли не відключати світло до 2 вересня.

Про це Варіантам повідомила мешканка будинку.

В ході переговорів, підприємство ТзОВ „Львівторгрозріб” зобов’язали передати акт допуску та всі належні документи про виконання технічних умов електропостачання, на розгляд ПАТ "Львівобленерго" до 4 вересня.

Зі слів мешканки новобудови, за цей період також повинні змінити статус будинку. Наразі об’єкт за документами числиться не як житловий будинок, а як будмайданчик, що платить за світло за промисловим тарифом, хоча мешканці оплачують комунальні послуги.  

Як повідомлялося раніше, ТзОВ „Львівторгрозріб”, яке здало в експлуатацію новобудову на Варшавській, 136, без відома ПАТ "Львівобленерго", досі не погасило борг за спожиту електроенергію і не перевело будинок на тариф для побутових споживачів.

Окрім того, вчора близько 50 мешканців новобудови на Варшавській, 136, яким зранку відключили світло, провели пікет в приймальні міського голови Андрій Садового проти припинення послуг електропостачання в їх квартирах з 27 серпня 2013 року.

У результаті, пікетувальникам запропонували визначити трьох представників, які 28 серпня о 11.30 особисто зустрінуться з мером в його кабінеті.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.