Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

mjoy.ua

Середа, 28 серпня 2013, 17:07

Учасники другої «Подушкової баталії» спробують встановити рекорд України

31 серпня у Львові вже вдруге відбудеться «Подушкова баталія», основна мета якої – активно відзначити завершення літа і початок осені. Під час події організатори спробують встановити рекорд України – наймасовіші бої подушками.

Цьогоріч учасники дійства спробують встановити рекорд України – наймасовіші бої подушками, передає прес-служба Львівської міськради.

«Ми очікуємо щонайменше 400 безпосередніх учасників дійства. Тож цілком можливо, що захід може стати рекордним за масовістю в Україні, оскільки наразі подушкові бої у нас ще не настільки популярні», - коментує ідею представник Молодіжного Об’єднання «ГРАНІТ» Святослав Товстига.

Цього року баталія буде і доброчинним заходом: організатори запрошують учасників принести, окрім подушок, ще й іграшки. Всі зібрані іграшки згодом передадуть у дитячі будинки та інтернати Львова.

Нагадаємо, ще однією з родзинок другої Подушкової баталії стане те, що на дійство завітає волинський гурт «ФлайzZzа», який планує зафільмувати подію на відео, яке незабаром може потрапити в один із наступних кліпів гурту.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.