Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

bbc.co.uk

Середа, 28 серпня 2013, 17:59

Націоналісти божаться, що не нападали на "Екологічний фронт"

Націоналісти Львова стверджують, що вони не нападали на представників "Екологічного опору". Все було навпаки, і удари ножем у спину, які були завдані націоналістам, свідчать про це.

Відповідна інформація була розміщена в групі Націоналістичний інформаційний портал.

"Одному з націоналістів ударом пробило діафрагму, він втратив багато крові і потрапив в реанімацію. Другого госпіталізували з численним ножовими пораненнями", - йдеться у повідомленні.

"Після цього інциденту антифашисти розповсюдили інформацію на ряді лівих ресурсів про нібито напад неонацистів на мирних "екологів". Проте характер ударів ножем - зі спини - чомусь ніяк не в'яжеться з історією про "самозахист", - пише Націоналістичний портал.

Щоправда, націоналісти не вказують, хто саме першим почав сутичку. Вказується тільки те, що відбулася сутичка і "антифашисти були знешкоджені і втекли з місця подій, проте один з них витягнув ніж і порізав двох хлопців".

Націоналісти заявляють, що "Екологічний фронт" є проектом ліворадикального антифашистського руху "Соціальний опір", які  кілька років тому вже здійснювали напади на націоналістів, однак "притихли після кількох профілактичних бесід".

"Під маскою "екологічних", "соціальних", "правозахисних" та інших ініціатив, за сприяння профспілки "Захист Праці", у Львові намагається розвинутись ліворадикальний рух, члени якого готові до фізичного насильства щодо націоналістів, в тому числі з використанням холодної зброї", - йдеться у повідомленні Націоналістичного порталу.

Нагадаємо, 25 серпня у Львові відбулось зіткнення між націоналістами і представниками "Екологічного фронту". Останніх побили, а також забрали плакати та мегафон.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.