Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська облрада

youtube.com

Середа, 28 серпня 2013, 19:28

Сільського голову Сокільників пропонують нагородити грамотою ВР

Пустомитівська районна рада надіслала звернення до Львівської облради, у якому просить представити до нагородження Почесною грамотою Верховної Ради голову сільського голову села Сокільники Михайла Крису.

Звернення розглядалось сьогодні, 28 серпня, на засіданні постіійної комісії з питань депутатської діяльності, етики та регламенту Львівської облради, інформує корепондент Варіантів.

Під час розгляду звернення депутат Олександр Москалюк запропонував доопрацювати його.

На думку депутата, постать Криси є досить неоднозначною - про нього робили численні матеріали ЗМІ, які засвідчують його зловживання службовим становищем, зокрема, незаконне роздавання землі.

Відтак комісія вирішила звернутись до голів депутатських фракцій у Пустомитівській районній раді, аби вони висловили свою думку з цього питання.

Нагадаємо, минулого року у Львівській ОДА була створена робоча група з перевірки фактів, викладених у колективному зверненні мешканців с. Сокільники щодо неправомірних дій з боку Сокільницького сільського голови Михайла Криси.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.