Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

life.pravda.com.ua

Понеділок, 21 травня 2012, 17:05

На перший Hyundai Київ-Львів пасажири купили лише 200 квитків

Після відкриття продажу квитків на швидкісні поїзди Hyundai впродовж доби було продано 200 квитків на напрямок Київ – Львів та 900 квитків на напрямок Київ – Харків. Про це повідомив на брифінгу начальник Головного пасажирського управління Укрзалізниці Олександр Іванько.

«У ЗМІ були побоювання щодо того, чи стануть ці нові поїзди користуватися популярністю. Однак такі ж настрої були і десять років тому, коли ми запускали експреси з Києва до Харкова, а сьогодні ці поїзди є надзвичайно популярними. Очевидно, що українські пасажири вже готові до того, щоб залізничні перевезення перейшли на інший рівень швидкості і комфорту, ми бачимо це за першими результатами продажів», – зазначив Олександр Іванько.

Також на брифінгу було оприлюднено результати анкетування, проведеного Укрзалізницею серед 6000 пасажирів напередодні запуску швидкісного руху. Згідно з отриманими даними, менше 40% пасажирів зацікавлені в швидкісному русі, а 46% готові користуватися ним замість традиційних нічних поїздів.

При цьому Олександр Іванько відзначив, що Укрзалізниця не скасовує нічний рух поїздів, а лише замінює певні маршрути.

Нагадаємо, з 27 травня швидкісні поїзди Hyundai курсуватимуть між Києвом, Харковом і Львовом. Поїзди на маршруті Київ – Донецьк будуть запущені на початку червня.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.