Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

hospital.lviv.ua

П'ятниця, 30 серпня 2013, 12:49

Львівська облрада мала б виділити додаткові кошти на обласну лікарню – Богатирьова

Львівська обласна рада повинна була б приділити більше уваги фінансуванню обласної клінічної лікарні і виділити з бюджету на її потреби додаткові кошти.  

Про це сьогодні, 30 серпня, під час брифінгу після урочистого засідання Вченої ради Львівського національного медичного університету імені Данила Галицького повідомила міністр охорони здоров'я України Раїса Богатирьова, інформує кореспондент Варіантів.

"Обласна рада, яка сьогоді є відповідальною за затвердження бюджету і його використання, мала б розглянути питання і на найважливіші проблеми обласної клінічної лікарні виділити через зміни до свого бюджету додаткові гроші...сьогодні наша медична система потребує першочергової уваги влади на місцях і місцева влада несе колосальну відповідальність за фінансування своїх закладів", - наголосила Богатирьова.

Міністр додала, що сьогодні, після завершення урочистостей, вона матиме розмову з владою, зокрема, з керівником департаменту охорони здоров'я Львівської ОДА, де обговорюватиметься ця проблема.

Нагадаємо, сьогодні, 30 серпня, міністр охорони здоров'я України Раїса Богатирьова взяла участь у засіданні Вченої ради Львівського національного медичного університету імені Данила Галицького та посвяті першокурсників.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.