Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

ye.ua

П'ятниця, 30 серпня 2013, 15:00

На Жидачівщині судитимуть землевпорядника за махінації із земельними ділянками

На Жидачівщині перед судом постане черговий посадовець, який незаконно розпоряджався землею громади.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області.

Прокуратурою Жидачівського району Львівської області направлено до суду обвинувальний акт стосовно колишнього землевпорядника Бортниківської сільської ради за вчинення кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 364 та ч. 2 ст. 366 КК України.

Останній, будучи службовою особою органу місцевого самоврядування, зловживаючи своїм службовим становищем, діючи умисно в інтересах третіх осіб власноручно вніс в офіційні документи завідомо неправдиві дані, на підставі яких у 1995-2005 роках, складено та видано завідомо неправдиві рішення сесії Бортниківської сільської ради «Про передачу земельних ділянок у власність і постійне користування».

Установлено, що внаслідок його незаконних дій із власності територіальної громади вилучено земельну ділянку загальною площею 0,4789 га, чим завдано збитків на суму понад 60 тис. грн. 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.