Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

maxilab5.ru

Неділя, 1 вересня 2013, 15:26

Янукович пообіцяв, що усі українські школи матимуть планшети та інтернет у 2015 році

У 2015 році всі школи України будуть забезпечені доступом до широкосмугового інтернету в рамках реалізації національного проекту "Відкритий світ".

Про це заявив президент Віктор Янукович у неділю під час відвідування інтерактивного мультимедійного "??Уроку майбутнього", передає офіційне інтернет-представництво Президента України.

"Майже через рік, можливо, трохи більше, вся Україна буде охоплена цим національним проектом. Вже у 2015 році у всіх шкіл буде доступ до широкосмугового інтернету, вони будуть забезпечені "планшетами". І Україна опиниться серед тих країн, які сьогодні йдуть попереду", - сказав Янукович.

Президент підкреслив, що реалізація проекту "Відкритий світ" повинна відбуватися в контексті забезпечення конкурентоспроможності національної освіти. "Цей проект спрямований в майбутнє. Цього року цим проектом буде охоплено більше 2000 шкіл, а перший етап - це 54 школи, які стартують вже сьогодні", - сказав Янукович.

За його словами, у подальших планах української влади - розширення мережі національних навчальних закладів, спрямованих на підготовку фахівців з інформаційних технологій. "Ми будемо робити мережу навчальних установ, що мають спеціалізацію, і одна з них - це інформаційні та IT-технології", - додав глава держави.


Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.