Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

upload.wikimedia.org

Понеділок, 21 травня 2012, 17:40

У Львові з 28 травня проспект Свободи закриють для руху транспорту

З наступного тижня, з 28 травня, проспект Свободи буде перекритим для руху транспорту у зв’язку з початком робіт з монтажу офіційної фан-зони у Львові, - повідомили у прес-службі Львівської міськради.

Рух автотранспорту на пр. Свободи у межах перетинів з вул. Лесі Українки, з вул. Фурманською, з вул. П. Дорошенка та з вул. П. Беринди, а також на вул. Вірменській на ділянці від пр. Свободи до вул. Театральної. буде перекрито з 06:00год. 28 травня до 5 липня 2012 року.

Нагадаємо, офіційне відкриття фан-зони відбудеться 7 червня. Відтак, фан-зона функціонуватиме з 7 червня до 2 липня включно. Розташовуватиметься вона на пр.Свободи у межах перетинів з вул.Лесі Українки, з вул.Фурманською, з вул.Дорошенка, та з вул.П.Беринди, а також вул. Вірменську на ділянці від просп. Свободи до вул. Театральної, загальною площею 30375 кв.м. Фан-зона функціонуватиме щоденно з 14.00 год. до 23.59 год. Монтувати фан-зону будуть з 28 травня.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.