Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

p-p.com.ua

Понеділок, 2 вересня 2013, 14:00

У Стрию впіймали грабіжника золотих ланцюжків

31 серпня стрийські правоохоронці завдяки рішучості молодої жінки, яка потерпіла від рук зловмисника та за допомогою небайдужих громадян, затримали зухвалого грабіжника.

Про це повідомляє ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області.

Святково одягнена дівчина разом з іншими гостями, прийшла на весільну церемонію до однієї із церков Стрия. На декілька хвилин вона вийшла на вулицю, щоб порозмовляти по мобільному телефону. У цю мить до неї підбіг молодик, зірвав зі шиї золотий ланцюжок та кинувся навтьоки.

Нахабі дуже не поталанило - він натрапив на дівчину, студентку юридичного вишу, яка не розгубилася та знала, як діяти в такій ситуації. Потерпіла кинулася навздогін та голосно кричала з проханням допомогти затримати грабіжника.

Зловмисник ускочив в автівку, яка була припаркована неподалік. Він скинув зі себе футболку та намагався заховатися під сидінням. У цей час у салоні авто було ще двоє людей.

Небайдужі перехожі відгукнулися на заклики жінки про допомогу. Вони показували напрямок, у якому побіг молодик. А згодом люди обступили авто та не дали можливості зловмиснику втекти. На місце події оперативно прибули екіпаж «Беркуту» та слідчо-оперативна група міліції. Зловмисника затримали та доставили в міськвідділ міліції.

Як розповів перший заступник начальника Стрийського міськвідділу міліції Остап Попович, грабіжником-гастролером виявився 19-річний мешканець Самбора. За версією грабіжника (правдивість його слів наразі перевіряють правоохоронці), він приїхав до Стрия зі своїми знайомими, які й були в автомобілі (слідчі також перевіряють їх на причетність до вчинення злочину).

Наразі за фактом пограбування за частиною 2 статті 186 Кримінального кодексу України (грабіж) відкрито кримінальне провадження. За вчинене молодикові загрожує від 4 до 6 років позбавлення волі. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.