Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Освіта

lacademy.kiev.ua

Понеділок, 21 травня 2012, 17:50

На Львівщині інспектують літні дитячі табори

Голова постійної комісії з питань молодіжної політики, фізичної культури, спорту та туризму Львівської обласної ради Тарас Скиба бере участь в інспектуванні таборів, де влітку оздоровлюватимуть школярів Львівщини, - повідомляють у рпес-службі Львівської облради.

У п'ятницю, 18 травня, робоча група побувала у таборах, розташованих на території Дрогобицького району. Це, зокрема, "Світанок" (м. Трускавець), "Зелений гай" (м. Дрогобич), "Веселка" (с. Старий Кропивник), "Карпати " (с. Рибник), "Нафтуся Прикарпаття" (с. Модричі).

Сьогодні, 21 травня, робоча група перебуває у Сколівському районі та інспектує табори "Верховина" (Славське),"Старт (с.Коростів), "Ватра" (с. Гребенів) та ін.

Як зазначив Тарас Скиба, головна мета такого інспектування - з'ясувати, наскільки готові табори прийняти на оздоровлення школярів Львівщини. За словами депутата, Львівщина цьогоріч отримає з бюджетів усіх рівнів на оздоровлення школярів близько 50 млн.грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.