Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

Понеділок, 2 вересня 2013, 17:31

Івано-Франківська облрада отримала новий проект угоди стосовно видобутку сланцевого газу

Депутати Івано-Франківської обласної ради одержали від Кабінету міністрів України відредаговану версію Угоди про розподіл вуглеводнів.

Про це заявив голова голова комісії з питань екології, природних ресурсів та рекреації Львівської обласної ради Олексій Балицький, передає кореспондент Варіантів.

Відтак робоча група не може вносити додаткових змін до угоди, бо не бачила нової редакції документу.

В новій редакції угоди із 137 зауважень повністю врахували 14 пропозицій Івано-Франківської облради, а 35 – частково.

"Ми отримали на електронну адресу Івано-Франківської облради документ, в якому є новий проект угоди", - заявив Олексій Балицький.

Голова Жовківської районної ради взагалі назвав безглуздим розгляд угоди між Україною та Шевроном, оскільки жодна громада Львівщини ще не дала згоди на видобування сланцевого газу.

Нагадаємо, представницький орган Івано-Франківської області України відхилив запропонований урядом проект угоди з Chevron про видобуток сланцевого газу, за рахунок якого Київ сподівається знизити залежність від російського "Газпрому".

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.