Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

Вівторок, 3 вересня 2013, 13:28

Тягнибок будує апартаменти у заповіднику

Лідер ВО "Свобода" Олег Тягнибок у заповідній зоні під Києвом будує розкішний будинок. 

Про це йшлося у програмі "Гроші", передає ТСН.

До маєтку можна доїхати через глухий і заповідний ліс новенькою асфальтованою дорогою. При в'їзді до ділянки встановлений шлагбаум, а навколо є таблички "Заповідник "Стугна".

Інформацію про те, що в цьому районі саме будується лідер "Свободи" підтвердили місцеві мешканці і навіть виконроб Тягнибока. При цьому, помічник народного депутата Юрій Сиротюк заявив у коментарі "Грошам", що Тягнибок знаходиться у відрядженні в Брюсселі.

Слід зазначити, що у природоохоронному заповіднику будувати суворо заборонено, тому лісників на всяк випадок залякали.

"Там були і УБОП, і УБЕП, і прокуратура. Я своїх хлопців послав - так до них вийшли охоронці з битами і сказали, що якщо ще раз сюди сунуться - мізки будуть збирати по соснах", - повідомив лісник.

Також після офіційного запиту на будові Тягнибока навіть виконроб забув, на кого він працює. На земляній ділянці є два будинки на березі водойми серед сосен, один з яких нібито належить братові політика Андрію Тягнибоку. Обидві ділянки мають спільну будку для охорони, дві хвіртки та ще й одного виконроба.

При цьому у декларації про доходи політика не має ані земельної ділянки, ані будинку. Перед виборами Тягнибок хвалився журналістам лише квартирою у Львові.

Побачити розкішний, який будує Ющенко у Карпатському регіону, можна побачити тут.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.