Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

myvin.com.ua

Вівторок, 3 вересня 2013, 14:01

В день матчу Україна – Сан-Марино обмежать рух біля стадіону Арена Львів, а в Сокільники впускатимуть лише транспорт мешканців

В день матчу продовжать рух громадського транспорту, збільшать його кількість, та обмежать рух біля "Арени Львів".

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

Обмежать рух на під'їзних дорогах до стадіону "Арена Львів", оскільки там шикуватеться громадський транспорт. Зокрема, у село Сокільники буде дозволено в'їжджати лише мешканцям.

"Буде обмежено заїзд транспорту з Сокільник до стадіону, тобто через Сокільники від вулиці Кульпарківської до Сьомої дороги на вулицю Стрийську", – розповів в.о. начальника управління транспорту та зв’язку Львівської міської ради Олег Вілюра.

До матчу збільшиться на 4 одиниці кількість тролейбусів та на 5 одиниць кількість автобусів, додатково працюватиме 12 експрес-автобусів з пл. Петрушевича.

Для забезпечення комфортного доїзду вболівальників на матч, який відбудеться 6 вересня на стадіоні, буде посилено роботу громадського транспорту на існуючих маршрутах (автобуси № 3А, 10, 25, 40, тролейбуси № 3, 5) та продовжено графік роботи до 01.00-01.30 год.

Аби вчасно вивезти вболівальників зі стадіону після матчу, кількість експрес-автобусів буде збільшена до 20 одиниць, кількість автобусів та тролейбусів на штатних маршрутах буде такою ж.

Автор: Віктор Маленчак.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.