Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

uk.wikipedia.org

Вівторок, 3 вересня 2013, 16:49

"Свобода" спростувала інформацію про маєтки Тягнибока в заповіднику

ВО "Свобода" спостувала інформацію сюжету телеканалу 1+1, в якому йшлося про те, що лідер партії Олег Тягнибок будує в заповіднику під Києвом розкішний маєток. 

Про це повідомляє прес-служба Всеукраїнського об'єднання "Свобода".

"Офіційно заявляємо, що жодної нерухомости, крім заявленої у Декларації про доходи, у лідера "Свободи" та його родини немає", - йдеться у повідомленні.

Крім цього, прес-служба Всеукраїнського об'єднання "Свобода" вимагає від керівництва каналу "1+1" у досудовому порядку спростувати неправдиву інформацію, поширену у програмі "Гроші" 2 вересня 2013 року.

"Це чергова хвиля інформаційного бруду, який щодня виливається зі сторінок, радіохвиль та телеекранів олігархічних ЗМІ", - відзначають у прес-службі.

У повідомленні також йдеться про те, що автор сюжету про Тягнибока не представив жодного доказу на підтвердження інформації про будинок Тягнибока.

Завершується спростування такими словами: "Принагідно повідомляємо, що Олег Тягнибок не будує Тадж Магал, не орендує Венстмістерський палац, не має квартири в "Бурдж Халіфі" та не є афільованим власником Межигір'я."

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.