Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

ua.korrespondent.net

Середа, 4 вересня 2013, 15:28

На Львівщині перекрили міжнародний канал поставки наркотиків на мільйон гривень

Львівські «убозівці» спільно зі співробітниками Центрального слідчого бюро Головної комендатури Республіки Польща провели спеціальну операцію з метою перекриття міжнародного каналу поставки важких наркотиків.

Про це повідомляє ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області.

Зокрема, 3 вересня 2013 року на території державного автомобільного митного пункту пропуску «Шегині» правоохоронці затримали групу іноземців, до складу якої увійшли четверо осіб віком від 30-ти до 54-х років. Серед затриманих зловмисників є подружжя, один з членів якого виступав у вказаній групі організатором. Ще двоє - їхні знайомі – виконавці кримінального правопорушення.

За словами начальника Управління по боротьбі з організованою злочинністю Головного управління МВС України у Львівській області полковника міліції Телиці Василя Васильовича, колеги з Центрального слідчого бюро Головної комендатури Республіки Польща та працівники УБОЗ Львівщини тривалий час проводили документування протиправної діяльності вищезгаданої злочинної групи. Зібравши достатньо доказів, усіх фігурантів було затримано «на гарячому» - під час перетину пішого переходу у пункті пропуску «Шегині».

«Під час обшуку громадян було виявлено та вилучено важкі наркотики, а саме - понад 4 кг «Амфетаміну» та 100 таблеток «Екстазі» на суму понад 1 мільйон гривень», - зазначив Василь Телиця, а також додав, що ці наркотичні засоби учасники групи «заховали» за допомогою клейкої стрічки у себе на тілі.  

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.