Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

Четвер, 5 вересня 2013, 13:36

Другий Фестиваль Партнерства відбудеться за участю українських виконавців

14-15 вересня у Львові, на Площі Ринок відбудеться другий Фестиваль Партнерства за участю польських та українських музичних гуртів. 

Про це повідомила координаторка проектів МО Дзиґа та одна зі співорганізаторів фестивалю Юлія Хомчин.

Зокрема серед українських учасників фестивалю – вокальна формація Піккардійська терція, гурт ShockolaD та Гич Оркестр.

Польську музичну сцену представлять гурти найрізноманітніших музичних стилів – рок, джаз, world music, фолк-рок, клезмерська, електронна та класична музика, тощо.

Приїде до Львова Йоанна Словінська, відома співачка та скрипалька. Слов’янський фольклор в основі ї творчості, у Львові виступить разом з проектом Wojtek Fedkowicz Noise Trio, який експериментує з електронною музикою.

Буде і польський рок від групи Neonovi з Жешува. Чоловічий секстет Banana Boat виконають шанти, а також на фестивалі виступить електронний проект Miloopa.

Спеціальний гість фестивалю – польсько-український гурт Горпина, гурт відомий у Польщі і в інших країнах, неодноразово виступав в Україні, як і минулорічний хедлайнер, гурт Еней, виконують українські народні пісні у власній обробці.

Окрім концертів у центрі міста, відбудуться й інші мистецькі проекти – концерт оркестру Capella Cracoviensis з Кракова у Львівській Катедрі та музично-театральне дійство Viva Verdi Люблінського музичного театру.

З оригінальним танцювальним проектом у межах Фестивалю Партнерства виступить Театр танцю Pracownia Fizyczna з Лодзя. Дана подія відбудеться у приміщенні Польського консульства у Львові.

Марцін Зєнєвіч, консул Польщі у Львові та координатор цього проекту, зізнався Варіантам, що Фестиваль Партнерства є ініціативою Польського консульства у Львові і відбувається тільки тут. 

Нагадаємо, вперше Фестиваль Партнерства відбувся у Львові у вересні минулого року. На Площі Ринок відбувалися концерти за участю польських колективів.  

Більше інформації про виконавців, а також про сам проект – на сторінці фестивалю у соцмережах, а також на сайті МО «Дзиґа».

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.