Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

ogo.ua

Понеділок, 9 вересня 2013, 12:13

"Львівобленерго" вкладе у електромережі Личакова 1,5 млн грн

ПАТ „Львівобленерго” розпочало роботи з технічного переоснащення повітряних ліній електропередачі в Личаківському районі. Загальна сума капіталовкладень складатиме понад 1,5 млн грн, що передбачено Інвестиційною програмою ПАТ „Львівобленерго” на 2013 рік. 

Про це Варіантам повідомили у відділі корпоративних зв'язків ПАТ "Львівобленерго".

Технічне переоснащення вищевказаних ліній електропередачі підвищить надійність та якість послуг електропостачання.

Буде проведена заміна лінійних проводів на самоутримні ізольовані проводи — СІП, заміна аварійних опор, встановлено виносні шафи обліку електричної енергії.

Роботи виконує підрядна організація ПрАТ „АТЗТ-СМПК-549” спільно з Личаківським районом електромереж ПАТ „Львівобленерго”.

Планується, що повний комплекс робіт буде завершено до кінця цього року.
Виконання робіт з технічного переоснащення повітряних ліній будуть проводитися у діючих електромережах. Тому можливі тимчасові перерви в електропостачанні споживачів вищевказаних вулиць, які пов’язані із необхідними відключеннями для виконання робіт згідно із затвердженими проектами.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.