Варіанти,  9 вересня 2013

Музика народів світу. Швеція

Варіанти продовжують проект Музика народів світу, де автохтонці та просто шанувальники тієї або іншої культури створюють свої чарти актуальних треків тієї чи іншої країни.

Автохтонці та шанувальники моделюють свої чарти канонічних, актуальних, або ж просто улюблених треків тієї чи іншої країни.

Треків, що фіксують різні моменти розвитку музичного процесу у цій країні. Треків, крізь які краще зрозуміти ту чи іншу країну, її ментальність та географію.

І сьогодні відомий львівський перекладач та скандинавіст Левко Грицюк презентує свої треки далекої Швеції. Швеції замрієної та казкової. Швеції дивовижної та актуальної. Швеції суничних галявин та Швеції шепотів і криків. Швеції Карлсона та Мумі-тролів.

Швеції вікінг-металу та АББИ. Швеції Тре Крунурної. Швеції зачіски Фредріка Юнберга та бісіклети Златана Ібрагімовича у ворота збірної Англії.

Intro. Maria Minerva "Honey Honey" (covers ABBA)

1. Quiltland "Time Phrase"

2. The Knife "A Cherry on Top"

3. Molly Nilsson "Hey Moon"

4. Dungen "Ta Det Lugnt"

5. Martin McFaul "Maybe You and Me"

6. Lina Ekdahl & Martin McFaul "Fetto"

7. Lust for Youth "Breaking Silence"

8. Håkan Hellström "Känn Ingen Sorg For Mig Göteborg"

9. Lykke Li "This Trumpet In My Head"

Outro: Cornelis Vreeswijk "Orginalsång Cecilia Lind"

Bonus:

Ditt Inre "Vi Kommer Aldrig Bli Som Er"

фото: bp.blogspot.com

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.